RELIGIÓ

Setmana del 1 al 5 de juny

Hola a tots! Com esteu?
Us recordeu que la setmana passada us vaig proposar fer un dibuix de la vostra família? D'aquelles persones que vivien amb vosaltres a casa? Dons aquesta setmana us proposo fer un arbre genealògic! Sabeu què és? Mireu, aquí us deixo un d'exemple:


Aquest està fet amb fotos, i es tracta d'anar posant qui són els meus pares, qui són els pares dels meus pares (que serien els meus avis i àvies), qui són els pares dels meus avis (que serien els meus besavis), i així fins que arribeu. També podeu posar germans, cosins, tiets... tots els que càpiguen al full!
Us deixo el meu arbre genealògic. Veureu que jo en comptes de fotos he posat el nom i qui és. Vosaltres podeu fer-ho com volgueu!Setmana del 25 al 29 de maig


Com esteu tots i totes?
Fa poc vam veure la història de la verge Maria, on ens explicava que va ser la mare del nen Jesús, i que ella tenia un pare que es deia Joaquín i una mare que es deia Ana, us recordeu?
Aquesta setmana anem a conèixer a la vostra família! 

En aquest dibuix heu de dibuixar-vos a vosaltres amb la vostra família (pares, germans, avis si viuen amb vosaltres,...), totes aquelles persones que viuen a casa vostra. 
I fixeu-vos que vos he posat una frase baix que diu... "El que més m'agrada fer amb la meva família és...". Què us agrada fer a vosaltres? Segur que hi ha moltes coses! Les heu d'escriure allí baix. 
Si no podeu imprimir, podeu escriure vosaltres mateixos el títol i la frase. 
Ja sabeu que el meu correu és embarrosojimenez@ceiplurgell.com i podeu enviar-me una foto de la vostra feina. 


Setmana del 18 al 22 de maig

Hola, hola! Aquesta setmana us porto un joc de l'oca perquè jugueu en família i passeu una estona divertida, espero que us agradi!https://view.genial.ly/5ebc12922d0fc40d913fcee1/game-oca-del-mes-de-mariaSetmana del 11 al 15 de maig

Hola a tots i a totes! Com esteu? 
Aprofitant que estem treballant cosetes relacionades amb la verge Maria i que sé que us agraden las manualitats, aquesta setmana us proposo fer una manualitat sobre la Verge! 
Us dono diferents idees, segons si podeu imprimir o no. Podeu agafar la que més us agradi! 

Si podeu imprimir...


Això es un llapicer amb la imatge de la verge Maria, perquè pugueu guardar els vostres colors. Heu de pintar, retallar i aferrar per les pestanyes assenyalades. Si necessitau ajuda, demaneu-li als papis!Si no podeu imprimir...


Us podeu fer un collar de flors, ja sigui amb material que tingueu per casa com fulls o cartolines de colors, o fulls blancs i els pinteu vosaltres,... O també podeu agafar flors i herbetes si sortiu al camp a passejar i les aferreu al vostre collar. 
I per què un collar de flors? Perquè el mes de maig també és el mes de les flors i és el regal que es fa a les imatges de la verge Maria.
També podeu fer una verge Maria amb un rotllo de paper. La podeu dibuixar i pintar en un full i després aferrar-ho.


Si us animeu a fer alguna de les manualitats, ja sabeu que podeu enviar-me una foto a embarrosojimenez@ceiplurgell.com 

Endavant i bona feina! 😘Setmana del 4 al 8 de maig

Aquesta setmana ja hem començat el mes de maig, i aquest és el mes que dediquem a la verge Maria. Us recordeu de qui és? Segur que sí! És la mare del nen Jesús. Anem a conèixer la seva història a través d'aquest conte:Us ha agradat? Us conto un petit secret: la veu l'ha posat una amiga meva que també es diu Maria 😉

Ara, us deixo unes preguntes que heu de respondre en un full, i m'envieu una fotografia amb les respostes i el vostre nom a la meva adreça, que és:  embarrosojimenez@ceiplurgell.com
1. Com es diu la protagonista del vídeo?
2. Què li agradava fer?
3. Com es deien els seus pares?

I per últim, us deixo uns jocs relacionats amb la història. Són un puzle i un memory. Gaudiu molt!
Puzle: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19eee034d9bf
Memory:  https://es.educaplay.com/recursos-educativos/5590399-la_verge_maria.html

Recordeu que podeu escriure comentaris al blog per explicar-me coses  o dir-me si hi ha algun joc que us agrada més! No oblideu posar el vostre nom! 
Setmana del 27 al 30 d'abril
Ja ha passat la Setmana Santa i ens trobem a un temps que es diu Pasqua, per això us deixo aquest vídeo que ens parla sobre aquesta festa. 
Fixeu-vos que ens parla de Crist... i qui és Crist? Doncs és Jesús però amb un altre nom que li van posar: 
Després de veure el vídeo, contesta aquestes preguntes en un full i m'envieu una fotografia de les respostes amb el vostre nom:
- Què li va passar a Crist?
- Com van reaccionar els seus amics, es van posar contents o tristos?

I aquí us deixo un joc de trobar parelles perquè jugueu una estona: Una forta abraçada per tots!!*Recordeu que la meva adreça és: embarrosojimenez@ceiplurgell.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AFEGEIX AQUI EL TEU COMENTARI AMB EL TEU NOM.